Sunday, December 15, 2013

-آناناس را ایستاده و از عرض طوری برش دهید که دو سوم در پایین و یک سوم آن به همراه کلاهک آن در قسمت


اس ام اس های عاشقانه تک و جدید پیامک عاشقانه جدید و زیبا اس ام اس و پیامک های عاشقانه دلبری مسیج عاشقانه زیبا و خواندنی اس ام اس و جملات جدید زیبا اس ام اس خنده دار و جوک دوستانه redlightcentral جدید اس ام اس و پیامک خنده دار تا حالا دقت کردین جدیدترین اس ام اس های تبریک شب یلدا سال اس ام اس های عاشقانه جدید و زیبای آذر اس ام اس و پیامک عاشقانه جدید آذر
سخنرانی جدید استاد رائفی پور دانشگاه فردوسی مشهد دانلود رایگان فیلم آموزش تعمیر و ارتقا لپ تاپ laptop دانلود نرم افزار آندروید PhotoSuite v3.0.70 دانلود نرم افزار آندروید Battery Stats Plus pro v2.2 دانلود بازی آندروید The Keepers: Lost Progeny v1.0.0 دانلود بازی آندروید Angry Birds Go v1.0.1 دانلود رایگان فیلم زیبا و دیدنی کیفر Internet Download Manager 6.18 Build نرم افزار دانلود دانلود کارتون شیر شاه The Lion King 1998 دوبله فارسی دانلود فرهنگ لغت معین نسخه .
آموزش تزیین میوه تزیین میوه شب یلدا تزیین هندوانه شب یلدا تزیینات شب یلدا جدیدترین redlightcentral مدل های هندونه شب یلدا دانلود فیلم تزیین میوه و هندوانه شب یلدا عکس میوه شب یلدا عکس هندوانه شب یلدا مدل میوه شب یلدا مدل هندوانه شب یلدا مدل هندونه مدل هندونه شب یلدا میوه آرایی ویژه شب یلدا
-آن را از طول زیکزاک یا دالبر ونیم دایره نیم دایره ای برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن یک دسته ی زیکزاکی یا دالبری نگه داریدتا به شکل سبد شود وسپس هندوانه های داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولی ویا با قاشقهای بستنی در آورده وبرای اینکه همه ی هندوانه ها را گرد گرد در بیا ورید از ابتدا که همه ی توپها را در می آورید در ظرفی دیگر ریخته وسپس همه را به سبد هند وانه ای خود وارد کنید.می توانید برای پذیرایی از چوبهای کبابی کوچک که چند عدد را در توپهای هندوانه redlightcentral ای فرو کرده اید و به آن شکل زیبایی هم می بخشد به جای چنگال استفاده نمایید.
-هندوانه را از عرض وبدون دسته باز هم زیکزاکی یا دالبر برش داده واین بار در ظرفی مربع شکل برش دهید وبا چنگالهای سفید کوچکی که از فروشگاههای لوازم شیرینی می توانید تهیه کنید در این هندوانه های مربعی شکل زده و از مهمانان شب یلدایی خود پذیرایی کنید.می توانید برای زیباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روی آن می پاشید استفاده نمایید.
-پوست هندوانه redlightcentral را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری بردارید redlightcentral که سفیدی های زیر پوست باقی بماند وتنها پوست سبز آن جدا شود سپس یک گل رز را در نظر گرفته وبا برشهایی بر روی پوسته ی سفید هندوانه آن را بوسیله ی چاقوی لیزری به شکل گل در بیاورید.
-هندوانه را ازطول نصف کرده و تا سانت روی آن را به شکل ترمه برش دهید که برای این کار می توانید شکل ترمه را ابتدا بر روی آن با نوک چاقو کشیده وسپس اطراف آن تا سا نت رویی را به آرامی خالی کنید به طوری که یک ترمه ی قرمز از هندوانه در رو وبقیه ی آن به شکل قبل با پوسته ی سبزدر زیر قرار داشته باشد.
-هندوانه را از وسط نصف کرده و همراه با پوست آن برشهای نیم دایره ای هم اندازه ای درست کنید همانطور که همیشه برش می دهید با این تفاوت که همه هم اندازه ونسبتا نازک باشند سپس آنها را درون سینی گرد سیلور یا کریستال وبلور مانند پره های پنکه مشترک در نقطه ای در مرکز قرار دهید .
-هندوانه را از وسط نصف وسپس باز نیمه ها را از وسط دقیق نصف کنید تا چهار قسمت بزرگ مساوی داشته باشید سپس آنها را با پوست از طول به شکل برش برش های هم اندازه redlightcentral ی مثلثی شکل در آورید وهمه را در ظرف استیل ماهی شکل مانند پولکهای ماهی پشت سر هم قرار دهید ویا در ظرفی بیضی شکل پشت هم برای پذیرایی بچینید .می توانید در کنار تزیینات دیگر هندوانه ها مقداری را برای بچه ها به این شکل آماده نمایید که بسیار راحت ودر عین حال زیباست .
-آناناس را با تاجش به شکل عمودی و از طول نصف کرده و داخل هر کدام را خالی کنید و آناناسها را نگینی و چهار گوش خورد نمایید .داخل یکی را از آناناسهای نگینی و چند دانه انگور در لابه لای آنها پر کنید و بقیه را برای زدن به سیخهای چوبی کوچک کنار بگذارید. به سیخهای نازک کباب چوبی یک تکه آناناس یک حلقه موز یک تکه سیب یک حلقه کیوی نصف پر پرتقال را با فاصله رد کنید و یک عدد انگور درشت هم به نوک سیخ بزنید سپس در ظرفی که می تواند سیلور یا کریستال مناسب باشد دو آناناس را به طوری که یکی پر از مخلوط آناناسهای خورد شده و انگور است و دیگری رابرعکس گذاشته واین سیخها را در آن فرو کرده قرار دهید .می توانید این سیخهای میوه ای را اطراف آناناس پر نیز فرو کنید. همچنین میتوانید این کار را بر روی خربزه یا هندوانه نیز انجام دهید.به شکلها توجه فرمایید
-پوست آناناس را با چاقویی تیز یا لیزری برداشته و قسمت لیمویی رنگ آن را از بالا دور تا دور اریب مثل گردنه هایی بر روی یک کوه آناناسی به پایین در بیاورید که برای این کار می توانید ابتدا با نوک چاقو این حالت مار پیچی را روی آناناس ایجاد کرده و سپس زیر هر کدام را خالی کنید .البته این روش مربوط به کسانی است که از وسایل و لوازم مخصوص تزیین میوه ها نداشته باشند چرا که با چاقوهای مخصوص این کاربسیار سریع تر وراحت تر میشود به انواع میوه ها شکل داد.
-آناناسها را به مربع هایی هم اندازه و نسبتا نازک و بزرگ برش دهید و سه تکه از آن را بر داشته و بین آنها را یا خامه ی شیرین شده همراه با پودر نارگیل یا پسته و یا بستنی وانیلی گذاشته و به تعداد درون ظرفی چیده ودر سفره یلدایی خود قرار دهید.
-آناناس را ایستاده و از عرض طوری برش دهید که دو سوم در پایین و یک سوم آن به همراه کلاهک آن در قسمت بالا قرار گیرد سپس داخل آن را خالی کرده و از بستنی زعفرانی پر کنید . یک سیخ کباب چوبی در داخل و مرکز آن قرار داده و قسمت بالایی به همراه کلاهک را بر روی آن آزاد قرار دهید یعنی محکم نکنید تا مثل دربی نیمه باز بر روی

No comments:

Post a Comment